Businessclub De Reisprof

Verbinden, Delen, Groeien: Word Lid van De Reisprof!

FOTO Impressie Bezoek aan Chateau Gerlach

Ondernemersreis Calpe - geschreven door Ilse Maassen
Onlangs ben ik met businessclub De Reisprof naar Calpe geweest.
Deze reis was een ondernemersreis waarbij ik met mede-ondernemers uit de reiswereld een mooi en divers programma gevolgd heb.
Een programma met workshops gericht op “groeien als ondernemer” en daarnaast leuke activiteiten om de omgeving van Calpe te ontdekken.


Ik vond Calpe een verrassend leuke bestemming en ook de omgeving van Calpe is erg mooi. Activiteiten zoals een workshop tapas maken, een stadswandeling in Altea, een rondleiding in het oude centrum van Calpe, een sunset boottocht en een wandeling door de bergen waarbij we onze grenzen verlegden, stonden op het programma.


Daarnaast hebben wij workshops gevolgd gericht op groei; zowel persoonlijk als zakelijk. Het gebruik van je stem kwam aan bod in één van deze workshops, verrassend hoeveel je met je stemgebruik kunt bereiken (of juist niet kunt bereiken). Een andere mooie workshop die we volgden was een workshop over persoonlijke groei, een inspirerende workshop met veel nieuwe inzichten voor mij.
Tijdens dit programma was er ook ruimte om (zakelijke) inzichten en tips met elkaar te delen, erg fijn en leerzaam voor iedereen.


Deze reis werd georganiseerd door businessclub De Reisprof en ik heb ervan genoten.
Het mooie programma, de mooie omgeving en de fijne groep deelnemers heeft ervoor gezorgd dat het een fantastische reis geworden is.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram