Businessclub De Reisprof

Verbinden, Delen, Groeien: Word Lid van De Reisprof!

Reisprof Award

 

 

Het Reisprof Award
Het is weer tijd om de Reisprof Awards uit te reiken! Dit jaar introduceren we een nieuwe categorie waarbij jullie kunnen stemmen voor de beste organisatie voor reisagenten (ongeacht of ze nu een verkeersbureau, touroperator of DMC zijn). 

We nodigen je uit om deel te nemen aan deze belangrijke beslissing en mee te helpen bij het kiezen van de winnaar.


Het Reisprof Award
De genomineerde reisagent voor de Reisprof Award heeft het afgelopen jaar laten zien zich te onderscheiden, niet alleen als reisagent/ZRA, maar ook op het gebied van ondernemerschap. Deze reisagent heeft zich bewezen door trouw te blijven aan zichzelf, een eigen niche te vinden en continu te blijven vernieuwen. Hun toewijding en ondernemersgeest maken hen een uitstekende kandidaat voor deze prestigieuze onderscheiding.

STEMMEN KAN TOT 1 maart 2024. En graag stemmen met jouw zakelijke e-mailadres zodat wij je kunnen identificeren als een collega uit de reisbranche.

Portfolio

Bea van Ek

Bea van Ek

Vorig jaar is Bea met volle overtuiging opnieuw gestart als reisondernemer. Ze toont loyaliteit, durft risico's te nemen en is onlangs weer als duo aan de slag gegaan, waarbij ze haar passie voor het vak met een zakenpartner deelt.

Stephan Taminiau

Stephan Taminiau

Stephan is pas kortgeleden begonnen als reisagent, maar heeft al snel een succesvolle onderneming opgebouwd. Zijn enthousiasme heeft niet alleen klanten, maar ook leveranciers voor zich gewonnen. In slechts korte tijd heeft Stephan al een trouwe klantenkring weten op te bouwen.

Linda Henkelman

Linda Henkelman

Linda pronkt niet met haar succes, maar bereikt grote hoogten terwijl ze een druk gezinsleven balanceert en zich toch inzet voor goede doelen.

Mirjam van Os

Mirjam van Os

Mirjam is een toonbeeld van ondernemerschap met haar bloeiend reisbureau in Montfoort. Ondanks persoonlijke tegenslagen blijft ze vastberaden en werkt ze onvermoeibaar door, gedreven door haar passie voor het vak.

Karina de Leeuw

Karina de Leeuw

Karina heeft onlangs aangetoond dat ze als reisondernemer haar eigen niche heeft gevonden door goed naar zichzelf te kijken.We zijn ervan overtuigd dat haar succes voortkomt uit haar weloverwogen keuzes en haar trouw aan zichzelf.

Manita de Kinkelder-de Roo

Manita de Kinkelder-de Roo

Manita organiseert haar eigen groepsreizen en treedt op als reisleidster. Ze laat zien dat het beroep van reisagent niet alleen draait om het boeken van standaardpakketten, maar ook om creativiteit en eigen initiatief.

Jolanda Verdegaal

Jolanda Verdegaal

Jolanda is een creatieve ondernemer die geen vakanties verkoopt, maar ervaringen creëert. Ze wil laten zien dat reizen je leven verrijkt.Jolanda schittert met haar enthousiasme en toewijding. Ze durft zichzelf volledig te laten zien en laat haar hart spreken. Zodra je haar leert kennen, is het onmogelijk om niet van haar te houden.

Frits Martens

Frits Martens

Frits heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een ervaren reisagent die niet alleen reizen samenstelt en inkoopt, maar ook een grote teamspeler is waar collega's altijd op kunnen rekenen. Onlangs is hij begonnen als duo met zijn vrouw, en hun bedrijf groeit nu in een rap tempo.

Anita Martland

Anita Martland

Anita bewijst dat ook als allround reisagent je jezelf kunt ontwikkelen tot een succesvolle ondernemer door je eigen pad te volgen en je eigen keuzes te maken. Ze blijft nuchter, volgt haar eigen weg en is zeker ook succesvol op haar eigen unieke manier.


De genomineerden zijn:

 • Bea van Ek
 • Stephan Taminau
 • Linda Henkelman
 • Mirjam van Os
 • Karina de Leeuw
 • Manita de Kinkelder-de Roo
 • Jolanda Verdegaal
 • Frits Martens
 • Anita Martland


De nieuwe “Reisprof Business Excellence Award” is een blijk van waardering voor organisaties die zich proactief bezighouden met reisagenten, flexibel zijn en uiterst klantvriendelijk zijn richting de reisagenten. Deze organisaties dragen ook een warm hart toe aan de Businessclub.
Jouw stem maakt het verschil!
Op wie stem jij?

 • LivetoTravel
 • AfricaFeeling
 • Yacht Cruise Company
 • Fly to the West
 • Sunny Cars
 • Experience Oman
 • JBC Agencies
 • Trans India Holidays
 • Belize Tourism Board

Niet veel reisagenten weten zich ook als succesvolle ondernemers te profileren. De eerste winnaar van de Reisprof Award is echter een perfect voorbeeld van beide.
De Reisprof vormt de businessclub voor ambitieuze reisondernemers die niet alleen gepassioneerd zijn over de reisbranche, maar ook streven naar het beste als ondernemer.
Ze kijken niet alleen naar hun eigen succes, maar hebben ook een hart voor de branche.
Is het mogelijk om zowel een succesvolle reisagent als een succesvolle ondernemer te zijn? Dit event heeft bewezen van wel.


Reisprof 2021
Je moet stevig in je schoenen staan om te kunnen schakelen, acteren, reageren en accepteren hoe de zaken verlopen. Het afgelopen jaar was uitdagend voor reisagenten en ondernemers. Deze winnaar heeft laten zien dat doorzettingsvermogen, hard werken, tomeloze energie en inzet ondanks tegenslagen en onzekerheden loont. Daarom hebben de leden van de Reisprof Sylvia Raijmakers van Face2Face Travel/SylviaTravel verkozen als eerste winnaar van deze award

.
Reisprof 2022/2023
In 2022 werd Minet van Wees unaniem verkozen tot Reisprof van het jaar door de leden van onze Businessclub. Sinds 2002 is zij actief als Zelfstandig Reisadviseur (ZRA), waarbij zij consistent heeft aangetoond te kunnen anticiperen en excelleren binnen de branche. Minet is niet alleen een bekend gezicht bij haar klanten, maar ook binnen de reisbranche zelf. Minet blijft zichzelf telkens herontdekken en slaagt er daardoor in zichzelf te vernieuwen in deze voortdurend veranderende branche. Last but not least: En het meest waardevolle is dat Minet altijd dicht bij zichzelf blijft.
Op 12 maart 2024 wordt wederom De Reisprof Award uitgereikt. Wil jij iemand nomineren? Stuur ons dan een email naar lotte@dereisprof.nl

 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram