Businessclub De Reisprof

Haal het beste uit jezelf én je reisonderneming met ons!
Ontwikkel je ondernemerschap in de reisbranche met ons aan je zijde!

Reisprof Event, de Vakdag voor de reisagent!

Het enige event waar de reisprofessional in het zonnetje wordt gezet!

Op 2 november 2021. hebben wij het eerste B2B event voor iedereen uit de reisbranche die op zoek is naar kennis, saamhorigheid, tips en inspiratie over het ondernemen georganiseerd. Het is een interessante dag geworden vol beleving voor iedereen werkzaam in de reisbranche. Een breed aanbod van zowel reis- en vakantie gerelateerde bedrijven als workshops en presentaties die interessant zijn voor ondernemers. Natuurlijk was er ook voldoende mogelijkheid om te netwerken op het netwerkplein of tijdens de netwerkborrel.

Op  12 maart 2024 zijn wij er weer! 

Locatie: Nederland: Fokker Terminal, Den Haag


Wil je er ook bij zijn als bezoeker? De toegang is voor iedereen uit de reisbranche gratis  

Leden van de Businessclub De Reisprof kunnen gratis deelnemen aan de workshops.

Ben je werkzaam in de reisbranche dan hopen we je te ontmoeten op 8 november!

Reserveer nu alvast je gratis toegangskaart, er zijn nl een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Klik hier om je aan te melden.


Gratis Toegangskaartje Event 12-03-2024
Type Exposant

Het doel van Reisprof Event is een breed aanbod van exposanten. Daarom de keuze om deelname laagdrempelig te houden zodat ook ZZP’ers met een uniek product en nieuwe innovatieve bedrijven deel kunnen nemen aan dit event.  Op deze manier krijg je een mooie mix van nieuwe en gevestigde bedrijven.

​Wij zorgen voor een goede balans tussen reis- en vakantie gerelateerde exposanten (zoals verkeersbureaus, bijzondere accommodaties en activiteiten) en bedrijven of organisaties die je tips en inspiratie geven als ondernemer in de enerverende reisbranche.

Lijkt het je interessant om als exposant deel te nemen aan dit nieuwe jaarlijkse event, mail dan naar welkom@dereisprof.nl, dan mailen wij je alle informatie. Hierbij een mooie impressie van het event. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram